Google Workspace Buisness, Google üzleti levelezés , Google üzleti felhő csomagok és árak:

Business Starter
 
5,75 € EUR
felhasználónként havonta, 1 év hűségidővel (Vagy 6,9 €/felhasználó/hó havi-havi konstrukció esetén**)
 
 •  
 • Egyéni és biztonságos üzleti e-mail
 • 100 résztvevős videomegbeszélések
 • 30 GB Drive tárhely felhasználónként
 • Biztonsági és felügyeleti beállítások
 • Normál támogatás
Business Standard
 
11,50 € EUR
felhasználónként havonta, 1 év hűségidővel (Vagy 13,8 €/felhasználó/hó havi-havi konstrukció esetén**)
 • Egyéni és biztonságos üzleti e-mail
 • 150 résztvevős videomegbeszélések + felvételkészítés
 • 2 TB tárhely felhasználónként*
 • Biztonsági és felügyeleti beállítások
 • Normál támogatás (díj ellenében váltás emelt szintű támogatásra)
Business Plus
 
17,25 € EUR
felhasználónként havonta, 1 év hűségidővel (Vagy 20,7 €/felhasználó/hó havi-havi konstrukció esetén**)
 • Egyéni és biztonságos üzleti e-mail + elektronikus alapú adatszerzés és adatmegőrzés
 • 500 résztvevős videomegbeszélések + felvételkészítés, részvétel nyomon követése
 • 5 TB tárhely felhasználónként*
 • Továbbfejlesztett biztonsági és felügyeleti beállítások, többek között Széf és haladó szintű végpontkezelés
 • Normál támogatás (díj ellenében váltás emelt szintű támogatásra)
Enterprise
Érdeklődés az árakról az értékesítési csapattól
 • Egyéni és biztonságos üzleti e-mail + elektronikus alapú adatszerzés, adatmegőrzés és S/MIME-titkosítás
 • 500 résztvevős videomegbeszélések + felvételkészítés, részvétel nyomon követése, zajszűrés, domainen belüli élő közvetítés
 • Tárhely igény szerint*
 • Haladó biztonsági, felügyeleti és megfelelőségi vezérlők, többek között Széf, DLP, adatrégiók és nagyvállalati szintű végpontkezelés
 • Emelt szintű támogatás 

A Business Starter, a Business Standard és a Business Plus csomag legfeljebb 300 felhasználónak vásárolható meg. Az Enterprise csomagok esetében nem vonatkozik a felhasználószámra sem alsó, sem felső korlát.

A Google Workspace-előfizetéssel rendelkező ügyfelek a promóciós időszak alatt további funkciókhoz is hozzáférhetnek.

*A Google Workspace rugalmasan kezelhető közös tárhelyet biztosít, amely a szervezet egészének rendelkezésére áll. Az Enterprise csomagra előfizető ügyfelek felhasználónként 5 TB tárhelyet kapnak, és szükség esetén további tárhelyet igényelhetnek a Google Ügyfélszolgálatától.
**havi-havi: havonta számlázunk, nincs hűségidő, de az ár változhat, ha emel a Google, rugalmasan bővíthető csökkenthető a licenc szám, a meglévők alapján számlázunk
-éves-havi: havonta számlázunk, éves hűségidő (ez alatt nem lehet felmondani), év végén, ameddig a meglévő licence számmal megújítjuk marad a régi ár, bármikor bővíthető, a hűségidőt nem tolja ki, de nem csökkenthető a szám
-éves-éves: évente egyszer számlázunk, éves hűségidővel, bármikor emelhető a licence szám, de nem csökkenthető

Próbálja ki a Google Workspace-t díjmentesen!

Nézze meg, miért kedvelik és választják cégek milliói a Google Workspace-t üzleti igényeikhez.

Gyakori kérdések:

A Google Workspace a díjmentesen is használható szolgáltatások mellett számos további, vállalati szintű szolgáltatást is tartalmaz. Ezek a szolgáltatások a következők: egyéni, @sajatceg végződésű céges e-mail-címek, kétszer annyi felhőtárhely a Gmailben és a Drive-ban, nonstop telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat, a céges levelezés 99,9%-os garantált rendelkezésre állása, a Microsoft Outlookkal való együttműködés, további biztonsági funkciók (például kétlépcsős azonosítás és egyszeri bejelentkezés) és a felhasználói fiókok felügyeleti vezérlői.

A tapasztalat azt mutatja, hogy sok ügyfelünk sikeresen tudott váltani a meglévő hatékonyságnövelő csomagjáról a Google Workspace -ra, és már kizárólag a Google Workspace alkalmazásait használja, melyben különböző fájlokat – például szöveges dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat – hozhat létre. Ezeken valós időben dolgozhat együtt másokkal, és a felhőben tárolhatja őket a Google Drive-on. A Google Workspace -alkalmazások a legtöbb eszközön működnek. A hagyományos asztali alkalmazásoktól eltérően nincs szükség szoftverek telepítésére. A Google Workspace emellett a más programokban, így a Microsoft Office-ban készült fájlokkal is kompatibilis.

A Google Workspace kínálatában mostantól olyan csomagok is szerepelnek, amelyek segítenek megtalálni az Önre szabott megoldást. A személyes célra (díjmentesen) használható Gmail mellett a Google Workspace választékában megtalálható a kedvező árú Gmail Workspace Individual- és Workspace Business-fiók is. Ezek egyebek közt nagyobb tárhellyel, igény szerinti e-mail-címekkel és profi színvonalú e-mail-elrendezésekkel segítik az egyéneket, a csapatokat és a cégeket, hogy átlássák a tevékenységüket. További információt itt olvashat

Igen. A felhasználók e-mail-aliasok (például ugyfelszolgalat@sajatceg) létrehozásával több e-mail-címet is beállíthatnak. Az egyes felhasználókhoz akár 30 alias is tartozhat.

Igen. A Google Workspace áttelepítési eszközeivel importálhatja az e-mailjeit olyan régebbi környezetekből, mint például a Microsoft®, az IBM® Notes® és más levelezőrendszerek. Ha további információra van szüksége azokról az eszközökről, amelyekkel adatokat telepíthet át a Google Workspace rendszerbe.

A Google Workspace Drive szolgáltatásban kétszer annyi tárhelyet, a hét minden napján 24 órában elérhető telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatot, megosztásvezérlőket és speciális jelentéseket vehet igénybe. Ha szeretne, némi felárért korlátlan tárhelyet (az 5-nél kevesebb felhasználóval rendelkező fiókok esetén felhasználóként 1 TB tárhelyet) vásárolhat.

Igen, az új ügyfelek 14 napig kipróbálhatják a Google Workspace szolgáltatást. A díjmentes próbaidőszakra percek alatt regisztrálhat, és akár 10 csapattag számára is létrehozhat fiókot. A fiók beállításához szükségünk lesz a számlázási adataira, de a számláját csak akkor terheljük meg, ha a díjmentes próbaidőszak véget ér. A szolgáltatást bármikor lemondhatja. 

hu_HU